معرفی کتاب "شاخصهای عملکرد KPI و داشبوردهای مدیریت پروژه"
در این مقاله به معرفی و بررسی یکی از بهترین کتابهایی که بر روی معرفی شاخصها و داشبوردهای مدیریت پروژهای تمرکز نموده است، پرداختهایم.
ادامه مطلب
در این مقاله به معرفی و بررسی یکی از بهترین کتابهایی که بر روی معرفی شاخصها و داشبوردهای مدیریت پروژهای تمرکز نموده است، پرداختهایم.
در این مقاله که در راستای مقاله اول برای بهبود مدیریت ارزش کسب شده نوشته شده است، به بررسی مدلی پرداختیم که باعث افزایش دقت پیش بینی زمان پروژه میشود.
در این مقاله به بررسی اولیه نرمافزار Navisworks و سه نسخه رایج آن به نامهای Navisworks Manage، نسخه Navisworks Simulate و نسخه Navisworks Freedom پرداختهایم.
در این مقاله به بررسی مواردی همچون مدیریت ارزش کسب شده (EVM)، مدیریت برنامه زمانی کسب شده (ESM) و مدیریت مدت زمان کسب شده (EDM) پرداختهایم.
متدولوژی و مدارک Prince2، به عنوان موارد رایج در ایران، انگلستان، اروپای غربی و استرالیا هستند. آیا این متدولوژی میتواند کارایی لازم را برای همه پروژهها داشته باشد؟
زمانی که مذاکره و میانجیگری به نتیجه نرسید، طرفین به سراغ استفاده از گسترهای از روشهای داوری و هیئتهای حل اختلاف میروند که در این مقاله به آن میپردازیم.
در سالهای اخیر، با استفاده از تبلیغات مطرح میشود که با داشتن این مدارک (مدارک PMP و Prince2 و...) میتوان مهاجرت نمود. در این مقاله به تحلیل این موضوع میپردازیم.
اخیرا مدرکگرایی در کشور رشد فزایندهای داشته ولی بهبودی در وضعیت پروژهها حاصل نشده. در این مقاله به بررسی تاثیرگذاری این مدرکگرایی بر روی پروژهها میپردازیم.
در این نوشته قصد داریم به مشکلات سیستم مدیریت ارزش کسب شده و بررسی اینکه آیا میتوان این مشکلات را برطرف نمود یا خیر، بپردازیم.
واقعا کدام مدرک مدیریت پروژه از همه بهتر است؟ در این نوشتار به بررسی و مقایسه انواع مدارک مدیریت پروژه پرداختهایم تا به این سوال پاسخ کاملی داده باشیم.
میانجیگری بهدلیل صرف زمان و هزینهٔ کم در مقایسه با سایر روشها، تبدیل به یکی از محبوبترین شیوهٔ جایگزین حل اختلاف در دنیا شده است. در این متن خلاصهای از این فرایند را شرح میدهیم.
در ابتدا باید بدانیم ساختار مدیریت هزینه با ساختار کنترل هزینه متفاوت بوده و مدیریت هزینه پروژه فرآیندی جامع و در لحظه بوده که ساختارهای حسابداری و برآورد هزینه را نیز در بر میگیرد.
بدون داشتن یک قرارداد مناسب، حتی بهترین رویههای مدیریت پروژه با شکست مواجه شده و این موضوع الزام فراگیری مدیریت قرارداد را برای مدیر پروژه بیش از پیش پررنگ مینماید.
یکی از مهمترین موارد، شناخت و ارتباط بین Reschedule و Replan و Catchup plan، با موارد و مبانی قراردادی و حقوقی است که در این نوشتار به شرح آنها پرداختهایم.
جدیدترین راهنمای مدیریت قرارداد انجمن مدیریت ساخت آمریکا در سال 2021 منتشر شد. این راهنما فرآیند مدیریت قرارداد پروژه های ساخت و احداث را از نگاه مدیر پروژه و در طول چرخه حیات پروژه میبیند.
سابقا درباره روش اصول ناب در مدیریت پروژه (Lean Project Management) صحبت کردیم و جالبست بدانید این روش در مقابل روشهای ارائه شده استانداردها و راهنماهای مدیریت پروژه ای چون PMBOK قرار میگیرد.
پروتکل SCL شاید یکی از بهترین سندهای منتشر شده باشد که نه تنها در زمینه تاخیرات ارائه شده و سعی مینماید ابزاری برای کاهش ادعاءهای غیرضروری باشد، بلکه مبانی مدیریت پروژه ای و حقوقی را به یکدیگر و به شکل کاملا موثری یکپارچه مینماید.
موسسه ACEMI در راستای ارتقای فعالیت خود اقدام به استخدام یک نفر مطابق با شرایط زیر مینماید.
امسال هم TV و هم پادکست ACEMI در زمینه فرهنگسازی و آموزش مدیریت ساخت و مدیریت پروژه راه اندازی خواهد شد و برنامه ریزی مناسبی برای تولید محتوای صوتی و تصویری با دو رویکرد متفاوت خواهیم داشت.
در این متن به بررسی اصطلاحاتی مقدماتی دربارهٔ ادعاء، اختلاف و سطوح مختلف حلوفصل آن میپردازیم.
در دومین سمپوزیوم بینالمللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکتکننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم میآیند، منتظر دیدار شما هستیم.