این مـهارتها که در سطح کارشناسی – اجرایی و ارشد – استراتژی از نقشه راه مدیریت پروژه تعریف شدهاند، با الگوبرداری از انجمن مدیریت ساخت آمریکا (CMAA)، به 5 سطح و 11 حوزه دانشی تقسیم شده و به منظور آموزش کارشناسان و مدیران پروژه طراحی شدهاند. مبانی مندرج در این دورهها از انبوهی از منابع، مراجع، استانداردها، Best Practiceها و مستندات شرکتها، سازمانها، تشکلهای خصوصی، موسسات و انجمنهایی مانند LCI و DBIA و NCMA و CFMA و AACE و PMI و FIDIC و SCL و AGC و AIA و ... گردآوری شده که دسترسی به بسیاری از آنها به سادگی در کشورمان امکانپذیر نیست. این مهارتها برای کارشناسان و مدیران پروژه الزام آور بوده و مخاطبان تنها در شرایطی موفق به اخذ تاییدیه در این مهارتها میشوند که در دورههای مشخص شده موسسه ACEMI برای هر مهارت بیش از 60 درصد مدت دوره حضور داشته و در آزمونهایی که برای سطح کارشناسی – اجرایی در نظر گرفته شده نمره قبولی کسب کرده باشند.
هدف: آموزش و تایید صلاحیت کارشناسان و کارشناسان ارشد پروژه در 5 سطح و 11 حوزه دانشی
اگرچه مدیریت پروژه محدوده های متفاوتی از دانش را در بر میگیرد، اما در ساختار استراتژی و فرآیندی یک ساختار یکپارچه ای ارائه مینماید.
موضوعات مدیریت مالی، مدیریت هزینه، ارزیابی اقتصادی و بحثهای مربوط به فاینانس و تامین مالی پروژه ها موارد بسیار مهمی هستند که باید در محدوده دانشی متفاوتی آموزش داده شوند.
بحث برنامه ریزی و زمانبندی پروژه صرف نظر از حوزه نرم افزاری، یک موضوع تخصصی و مفهومی بوده که نیاز به دانش فراوانی داشته و ارتباط مستقیمی با دپارتمانهای دیگر، از جمله قرارداد، کیفیت، ایمنی و ... دارد.
مدیریت قرارداد در پروژه در برگیرنده مباحث حقوقی، فنی و حتی مدیریت پروژه ای است که این موارد در کنار هم معنی می یابند.
مدیریت طرح و برنامه در پروژه ها ساختار پیچیده ای دارد و عدم توجه به این ساختار بخصوص در سازمانهای پروژه محور میتواند این سازمانها را در بلندمدت دچار ورشکستگی نماید.
ریسک موضوعی انکارناپذیر در تمامی سطوح و ارکان کسب و کارها بوده و مدیریت آن برای رسیدن به موفقیت از اهمیت فراوانی برخوردار است.
امروزه سطح وسیعی از اطلاعات در سازمانها منتشر شده و این موضوع اهمیت بحث مدیریت اطلاعات را برای سازمانها پررنگتر میکند.
مدلسازی اطلاعات ساختمان، ساخت یا همان Building Information Modeling که به BIM معروف است، موضوعی پر اهمیت برای کاهش هزینه های پروژه، افزایش کیفیت و کاهش زمان اجرای پروژه تلقی میگردد.
تحقیق و مطالعه در زمینه مدیریت ساخت و مدیریت پروژه از اهمیت فراوانی برخوردار بوده و این علم با سرعت زیادی در حال پیشرفت میباشد.
در دومین سمپوزیوم بینالمللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکتکننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم میآیند، منتظر دیدار شما هستیم.