دوره مدلسازی و ارزیابی اقتصادی پروژه در اکسل
مدلسازی و ارزیابی اقتصادی پروژهها به خصوص در شرایطی که ریسکها افزایش یافته و شرایط تورمی در حالت نامساعدی قرار میگیرد و عدم قطعیتهای زیادی ایجاد میشود از اهمیت فراوانی برخوردار میگردد. در واقع پیشبینی جریان نقدینگی پروژه و تحلیل و ارزیابی آن جزء ارکان اصلی بقای سازمانهای پروژهمحور بوده و عدم توجه به آن میتواند پروژه و سازمان را با شکست مواجه نماید. صفحات گسترده کامپیوتری از جمله نرمافزار اکسل (Excel) قابلیت مدلسازی و توانمندی بسیار بالایی جهت حل مسائل ارزیابی مالی و اقتصادی را دارا میباشد که کاربران با سلیقه شخصی خود میتوانند به تنظیم چهارچوب ورود اطلاعات بپردازند. در این دوره به سراغ یک پروژه نمونه رفته و مواردی را که برای مدلسازی، ارزیابی و تحلیل پروژه از لحاظ مالی و اقتصادی نیاز دارید، مدلسازی نموده و تحت حالتهای مختلف، حساسیت گزینهها را تحلیل خواهیم نمود.
آنچه در دوره مدلسازی و ارزیابی اقتصادی پروژه در اکسل خواهید آموخت
در این دوره علاوه بر تشریح یک قالب طرح توجیهی، به صورت عملی و کاربردی پروژه را از ابتدا تا انتها با بررسی تمامی عوامل تاثیرگذار اقتصادی و مالی و ارزش زمان پول، به کمک نرمافزار صفحه گسترده اکسل (Excel) مدلسازی مینماییم. علاوه بر این موارد، یاد میگیرید که به عنوان یک تحلیلگر چگونه باید در شرایط مختلف مدل ارزیابی اقتصادی را به کمک یک چهارچوب مفهومی تحلیل و ارائه نمایید.
وجه تمایز دوره مدلسازی و ارزیابی اقتصادی پروژه در اکسل
- ارائه گواهینامه معتبر با امضای مدرس رسمی و تأییدشده انجمن مدیریت ساخت آمریکا (CMAA) در ایران
- ارائه یک نمونه موردی مدلشده در اکسل همراه با تحلیلهای اقتصادی
- ارائه قالب و نمونههای موردی
- ارائه ویدئوها و جزوات به صورت کامل (جزوات صرفا در اختیار اعضای کانون قرار میگیرد)
- پشتیبانی 90 روزه از زمان ثبتنام در دوره (اعضای کانون، مادامی که عضو کانون هستند، میتوانند سوالات خود را از بخش پنل کاربری دوره بپرسند)
- ارائه محتوا به صورت جامع، ساختاریافته و هدفمند در راستای نقشه راه CM
این دوره، بخشی از دوره "رویکردی جامع برای ارزیابی اقتصادی در پروژه همراه با آموزش مدلسازی در اکسل" که در سال 1401 برگزار شد، میباشد. اگر در دوره "رویکردی جامع برای ارزیابی اقتصادی در پروژه همراه با آموزش مدلسازی در اکسل" سال 1401 و به بعد شرکت کرده و یا ویدئوهای ضبط شده دوره را تهیه کردهاید، نیازی به تهیه مجدد این دوره نیست.
علی آذری
1 سال پیش
رویکرد کاربردی نسبت به مقوله ارزیابی اقتصادی پروژه ها با توجه شرایط رکود حاکم بر کشور دارای اهمیت بسیاری است که به خوبی در این دوره توسط جناب مهندس کردانی تبیین شده است.
پاسخپشتیبان
1 سال پیش
سپاس از همراهی شما. با آرزوی موفقیتهای روز افزون!
پاسخسید سعید طباطبائی
عرض ارادت. جسارتا چرا از نرم افزار کامفار استفاده ای نمیشه در این دوره ؟ ممنون
پاسخپشتیبان
با عرض سلام و ادب طبق راهنمایی که توسط خود UNIDO منتشر شده (پاراگراف دوم بخش Relevence)، به این موضوع اشاره میگردد که اکسل محیطی منعطفتر برای مدلسازی در اختیار کاربران قرار میدهد، ولی چون در بسیاری از کشورهای در حال توسعه این مهارت مدلسازی با اکسل وجود ندارد (یا اقلا کمتر وجود دارد)، نرم افزار کامفار ارئه شده تا کار را ساده تر نماید. اما باید اشاره نمود که نرم افزار کامفار (Comfar)، نسبت به اکسل از محیطی صلبتر برخوردار بوده و عموما در کشورهای توسعه یافته استفاده نمیشود. اما هدف موسسه ACEMI ارائه دانشی فراتر و همتراز با مبانی آموزشی بین المللی در کشورهای توسعه یافته است. به همین خاطر نرم افزار اکسل انتخاب گردیده تا با استفاده از انواع مدلسازیها و تحلیل حساسیتهایی که در آن به دلیل محیطی منعطفتر قابل ارائه است آموزش داده شود. مواردی که در کامفار قابل به تغییرات در آن نیستیم. <p>با آرزوی موفقیت <p>موسسه ACEMI
پاسخمهدی مسعودی
با سلام ضمن تشکر از برگزاری این دوره به صورت کاربردی و Workshop در راستای بهبود دوره دو پیشنهاد دارم: 1- مدت کمتری به بحث های مقدماتی اختصاص داده بشه و زمان بیشتری به قسمت آخر دوره یعنی شاخص های اقتصادی و آنالیز حساسیت پرداخته بشه 2- یک مثال از پروژه های غیر تولیدی مطرح بشه به عنوان مثال احداث ساختمان با آرزوی موفقیت در راه سخت و در دستیابی به اهداف ارزشمندی که دارید.
پاسخپشتیبان
با عرض سلام و احترام از نظر ارزشمند شما بسیار سپاسگزاریم. البته یکی از موضوعاتی که باید بدان توجه نمود آنست که همه فراگیران در یک سطح نبوده و به همین دلیل نیاز است که مباحث مقدماتی نیز تا حد ممکن غنا و جامعیت لازم را داشته باشند. این موضوع با نظرسنجی از مخاطبان دوره و تعیین سطح این عزیزان در ابتدای دوره تعیین شد و بر حسب مورد مبانی بازطراحی شدند. در ارتباط با مثال تحلیل شده در دوره نیز، مثال از جنس ساخت و احداث بود که زیرمجموعه صنعت Construction قرار میگیرد و البته به علت جامعیتی که داشت انتخاب شد زیرا مثال پروژه های ساختمانی از سادگی بیشتری به نسبت مثال مطرح شده برخوردار است. البته پروژه نمونه در دوره منتورینگ قالب متفاوتتری را خواهد داشت تا سنگینی تحلیلی بیشتری بر روی مبانی ایجاد شود. با سپاس مجدد از نظر ارزشمند شما
پاسخ