بهکارگیری BIM در مراحل طراحی، ساخت و پس از ساخت، عملکرد پروژه را بهبود میبخشدو تدوین برنامه اجرایی دقیق آن (BEP) برای اجرای موفق و کاهش هزینهها ضروری است.
برای مشاهده کامل، اعضای غیرکانون باید محتوا را خریداری نمایند.
علیرضا حمزه دارای مدرک مهندسی عمران بوده و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد در گرایش مهندسی و مدیریت ساخت است. ایشان علاوه بر سابقه فعالیت در پروژههای شهرداری منطقه ۹ تهران و افق اکباتان، مسئول برگزاری کنفرانسها و سمینارهای...
آشنایی با نرمافزار Navisworks برای مدلسازی 4D و 5D در BIM
در این مقاله به بررسی اولیه نرمافزار Navisworks و سه نسخه رایج آن به نامهای Navisworks Manage، نسخه Navisworks Simulate و نسخه Navisworks Freedom پرداختهایم.
آشنایی با نرمافزار Navisworks برای مدلسازی 4D و 5D در BIM
شبیه سازی بعد چهارم (4D) در BIM با کمک نرم افزار Navisworks
یکی از نرمافزارهای محبوب در دنیا جهت پیادهسازی بعد زمان (4D)، نرمافزار NAVISWORKS است. در ادامه این مقاله به بررسی نحوه پیادهسازی بعد زمان با استفاده از نرمافزار Navisworks میپردازیم
شبیه سازی بعد چهارم (4D) در BIM با کمک نرم افزار Navisworks
یکپارچه سازی زمان (4D) و هزینه (5D) در BIM
در این مقاله، به بررسی شبیه سازی (5D) و اعمال بعد پنجم (هزینه) در برنامهریزی پروژهها خواهیم پرداخت، موضوعی که از اهمیت بالایی برای مدیریت مالی پروژهها برخوردار است.
مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) میتواند با افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، و بهبود مدیریت اطلاعات در پروژههای زیرساختی، نتایج ارزندهای به دنبال داشته باشد.
نقشه راهی برای یکپارچهسازی BIM در چرخه حیات مدیریت پروژه
یکپارچه سازی زمان BIM-4D و GIS برای مدیریت زنجیره تامین در صنعت ساخت
حدود 75 درصد از گردش مالی پیمانکاران در طول چرخه حیات پروژههای ساخت، مربوط به زنجیره تأمین منابع و مصالح پروژه بوده که این امر میتواند با استفاده از یکپارچه ساری BIM-4D و GIS دچار تحول شود. موضوعی که در این مقاله به آن پرداخته ایم.
یکپارچه سازی زمان BIM-4D و GIS برای مدیریت زنجیره تامین در صنعت ساخت
نکات مهم برای پیادهسازی موفق مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM)
اگرچه مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) در سالهای گذشته باعث ایجاد تحولاتی در صنعت ساخت شده، اما پیادهسازی آن همچنان به پارامترهای زیادی وابسته بوده که در صورت عدم بررسی دقیق، منجر به شکست خواهند شد.
در این مقاله پس از تشریح توسعه پایدار (Sustainable Development)، به بررسی اهمیت تلفیق آن با مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) پرداخته ایم تا نقش پارامترهای مهم، از جمله BIM را در توسعه پایدار مورد ارزیابی قرار دهیم.
مزایای یکپارچهسازی ساخت ناب (Lean Construction) با BIM
یکپارچه سازی تفکر ناب (Lean) و مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)
در این مقاله به ترکیب مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) و مدیریت ساخت ناب (LCM)، در جهت کاهش اتلاف و افزایش ارزش محصول نهایی و ایجاد یک همافزایی منحصربهفرد صحبت نمودهایم.
امیررضا رشیدی
مقالاتی که در حوزه BIM تهیه کردید و در اختیار عموم قرار دادید، ضمن رعایت اختصار، بسیار غنی و جذابه. ممنون
پاسخپشتیبان
از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم.
پاسخ