متن سوال

1. موارد تصدیع و disruption را در برنامه زمان‌بندی چطور می‌توان مدل کرده و آنالیز تاخیرات انجام داد؟
2. آیا می‌توان طبق برنامه کارهایی که باید صورت میگرفته را اندازه گرفت؛ همچنین میزان کارهایی که در عمل صورت گرفته را هم در همان تاریخ مد نظر قرار داد و سپس از تقسیم دومی به اولی راندمان کاری بدست را لحاظ نمود که به ازای مابالتفاوتش از ۱۰۰ درصد در زمان انجام فعالیتی که دچار تصدیع شده، میزان تاخیرات بدست آید؟
3. مورد واقعی رخ داده در یکی از پروژه‌های فولادسازی کشور به این صورت بوده که کارفرما در یک بازه زمانی سه ماهه که قرار بود متریال برای ساخت سازه فلزی تهیه کند، متاسفانه در آن بازه زمانی متریال به طور کامل تامین نشده و باعث کندی روند ساخت شد، به شکلی که پیمانکار متعهد بود هر ماه ۱۰۰۰ تن سازه فلزی به محل سایت ارسال نموده که فقط بدلیل عدم تامین کامل، متریال درخواستی پیمانکار توسط کارفرما تا یک بازه زمانی هر ماه ۴۰۰ تن سازه ساخته و ارسال شد. این تصدیع و کندی که در روند پروژه اتفاق افتاده به چه شکل در برنامه زمان‌بندی آنالیز تاخیرات مدل می‌شود؟ پیمانکار می‌توانسته کار کنه ولی نه با ۱۰۰ درصد راندمان کاری. آیا روش مقایسه برنامه واقعی با اولیه درست است؟

چکیده پاسخ سوال

تصدیع (Disruption) با تأخیر (Delay) دو بحث متفاوت هستند. لزوماً تصدیع یا کاهش بهره‌وری باعث تأخیر نشده و لزوماً تأخیر باعث تصدیع نمی‌شود.
در این پاسخ به نحوه برخورد با خسارت تاخیر و تصدیع توضیحاتی ارائه شده است و همچنین با فرضیاتی در زمان مواجه پیمانکار با تاخیر در شرایط مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

برای مشاهده کامل، باید محتوا را خریداری نمایید.

در بزرگترین و تخصصی‎‎‎‎‎‎‎ترین رویداد مدیریت ساخت کشور
منتظر دیدار شما هستیم!

در دومین سمپوزیوم بین‌المللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکت‌کننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگ‌ترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم می‌آیند، منتظر دیدار شما هستیم.

ارتباط با موسسه
info@dralavipour.com
ساعات کار

شنبه الی چهارشنبه: ۱۷-۹ و پنجشنبه ۱۲-۸