با سلام
- فرض کنید از روش آیندهنگر تاخیرات بهصورت Updateهای ماهیانه استفاده میکنیم و تأخیر در زمان پایان پروژه هم ۲ ماه شده است و الان هم در زمان Update ماه چهارم هستیم (یعنی ماه چهارم قرارداد بهروز شده و تأخیر پروژه ۲ ماه شده است).
- فرض دوم هم این هست، زمانی که بهصورت آیندهنگر تأخیرات کارفرما را مدل کردیم و حدود ۱ ماه EOT دادیم، متوجه شدیم در آپدیت ماه چهارم سهم تأخیر ۲ ماه شده است. منطقاً بهصورت گذشتهنگر بین آپدیت ماه سوم و ماه چهارم تأخیرات کارفرما و پیمانکار را بهصورت Fragnet مدل میکنیم تا ببینیم سهم تاخیرات کارفرما و پیمانکار برای پروژه چقدر است.
1. آیا میتوان از بخشنامه 5090 در کنار تحلیل فنی تاخیرات استفاده نمود؟
2. آیا میتوان از بخشنامه 5090 در کنار روشهای آیندهنگر تاخیرات استفاده نمود؟
در ابتدا ذکر یک نکته ضروری است که از آنجا که در خارج از ایران بخشنامهای مشابه 5090 موضوعیت ندارد، پس رویهای جهت قیاس در عرصه بینالمللی وجود ندارد و تحلیلهای موجود صرفا بر اساس رویههای داخلی و گاهی تحلیلهای کارشناسی شخصی اتفاق میفتد. در این پاسخ نحوه استفاده از بخشنامه 5090 در کنار تحلیل فنی تاخیرات و روشهای آینده نگر تاخیرات، توضیح داده شده است.
در دومین سمپوزیوم بینالمللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکتکننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم میآیند، منتظر دیدار شما هستیم.