معرفی دوره

در صنعت ساخت، کمتر پروژه‌ای را می‌توان یافت که دچار تاخیر نشده باشد. این مسئله، علاوه بر پیامدهای مالی و زمانی، اختلافات گسترده‌ای میان ذی‌نفعان پروژه ایجاد می‌کند. اما راه‌حل چیست؟ ابتدا، باید از وقوع تاخیرات جلوگیری کرد. در گام بعدی، باید اثرات آن‌ها را کاهش داد و در نهایت، ادعاهای ناشی از تاخیرات را به‌سرعت و به‌درستی حل‌وفصل نمود. این امر نیازمند یک رویکرد جامع، ساختاریافته و مبتنی بر بهترین رویه‌های فنی، قراردادی و حقوقی است. رویه‌هایی که در بسیاری از پروژه‌ها به‌کارگرفته‌شده و از ورود آن‌ها به دعاوی پیچیده جلوگیری کرده‌اند، اما اغلب نسبت به آن‌ها آگاهی کافی وجود ندارد. دانستن این تکنیک‌ها می‌تواند به یکی از طرفین قرارداد برتری قابل‌توجهی ببخشد.
این دوره، با رویکردی کاربردی، ساختاریافته و مطابق با اصول بین‌المللی، آموزش‌هایی را ارائه می‌دهد که تاکنون در ایران کمتر به آن پرداخته شده است. در این دوره، ابتدا مبانی برنامه‌ریزی، مدیریت مالی و مدیریت اسناد را خواهید آموخت. سپس، فرایند اصولی آنالیز تاخیرات را با این مبانی یکپارچه کرده و پروتکل SCL، سند AACE-29R، اسناد کلیدی AACE و ASCE و همچنین استانداردهای معتبر بین‌المللی (از جمله Long, Fluor, HKA, Navigant و...) را بررسی خواهیم کرد. این آموزش‌ها به همراه نمونه‌های دادگاهی متنوع، در چهار بخش اصلی ارائه می‌شود ازجمله برنامه‌ریزی و زمان‌بندی، آنالیز قراردادی، آنالیز زمانی تاخیرات، آنالیز مالی تاخیرات.
این دوره نه‌تنها شامل استانداردها و روش‌های بین‌المللی است، بلکه فرایندهای اجرایی مختلفی که شرکت‌های معتبر دنیا برای تحلیل تاخیرات تدوین کرده‌اند، به‌صورت یکپارچه و همراه با نمونه‌های فنی و حقوقی، ارائه می‌شود. همچنین، محتوای دوره با قوانین داخلی ایران از جمله نشریه 4311، قراردادهای همسان EPC و غیرصنعتی، بخشنامه‌های 5090 و 1300 تطبیق داده شده است.
یکی از مهم‌ترین مزایای این دوره، ارائه نکات کلیدی و فوت‌های کوزه‌گری است که تنها بامطالعه دستورالعمل‌ها قابل‌یادگیری نیستند. همین پیچیدگی‌ها باعث شده تا تحلیلگران تاخیرات از دستمزدهای بالایی در سطح بین‌المللی برخوردار باشند. اما در این دوره، با استفاده از تجربه و دانش مدرس در پروژه‌های داخلی و خارجی، نمونه‌های واقعی از پرونده‌های حقوقی و پروژه‌های بزرگ بررسی شده تا نحوه درک صحیح مبانی و تأثیر تصمیم‌گیری‌ها در آنالیز تاخیرات را فرابگیرید.
در بخش بعدی دوره، روش‌ها و تکنیک‌های آنالیز تاخیرات را گام‌به‌گام در یک نمونه موردی واقعی پیاده‌سازی خواهیم کرد. این مطالعه موردی، پروژه‌ای فرودگاهی با چالش‌های متعددی مانند مسیرهای بحرانی متعدد، قیود قراردادی، تسریع پروژه، تاخیرات همزمان، تحلیل تاخیرات آینده‌نگر و مالکیت شناوری است که تحلیل آن، دید جامعی را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد داد.
در بخش پایانی دوره، به سراغ نرم‌افزار Primavera P6 می‌رویم تا روش‌های آنالیز تاخیرات را در محیطی عملی پیاده‌سازی کنیم. این بخش به‌صورت ورکشاپی پروژه محور برگزار شده و به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا مفاهیم آموخته‌شده را در یک پروژه واقعی اجرا نمایند.
این دوره، به دلیل جامعیت، تخصصی بودن مباحث و بررسی عمیق تکنیک‌های آنالیز تاخیرات، در سطح بین‌المللی کم‌نظیر است و می‌تواند دانش و مهارت شرکت‌کنندگان را در سطحی فراتر از تحلیلگران تاخیرات در داخل و خارج از کشور قرار دهد.

آنچه خواهید آموخت

در این دوره در یک ساختار جامع، مباحث آنالیز تاخیرات را از لحاظ کیفی (آنالیز برنامه زمانی و قرارداد) و کمی (کمی‌سازی تاخیرات از لحاظ زمانی و مالی) قدم‌به‌قدم و در حالت‌های مختلف به شما آموزش خواهیم داد. دوره‌ای که باعث متمایزسازی متخصصان این امر گردیده و منافع زیادی را برای طرفین قراردادی به دلیل یادگیری نکات کلیدی به همراه خواهد داشت. در این دوره:
۱. مفاهیم و مبانی تحلیل تاخیرات را از نگاه برنامه‌ریزی پروژه و قراردادی فرا می‌گیرید.
۲. نحوه تدوین قرارداد اصولی را برای حل و یا کاهش اختلافات در زمان تحلیل و تنظیم لایحه تاخیرات فرا می‌گیرید.
۳. نحوه تحلیل و تدوین لایحه تاخیرات را از منظر تحلیل‌های زمانی، در انواع شرایط گوناگون، در طول پروژه و یا در انتهای پروژه فرا می‌گیرید (حتی نکات زیرکانه را به شما یاد خواهیم داد).
۴. نحوه کمی‌سازی تاخیرات را از منظر تحلیل‌های مالی و از نگاه کارفرما فرا خواهید گرفت (نکات زیرکانه را یاد خواهید گرفت).
۵نحوه کمی‌سازی تاخیرات و تدوین لایحه خسارت تاخیرات را از نگاه پیمانکار فرا خواهید گرفت (ریزه‌کاری‌های فراوانی را فرا می‌گیرید).
۶. تطابق مبانی یاد شده را با نظام حقوقی ایران و هم‌چنین نحوه استفاده از نشریات داخلی را برای تحلیل و تدوین لایحه تاخیرات فرا خواهید گرفت.
۷. پیاده‌سازی تحلیل تاخیرات را بر روی یک پروژه نمونه و در شرایطی که پروژه به اختلاف کشیده شده است فرا خواهید گرفت.
۸. تکنیک‌های فنی و مهم را در زمان پیاده‌سازی، تحلیل، تدوین و ارائه و دفاع از مدارک در یک پروژه نمونه، فرا خواهید گرفت.
۹. نحوه پیاده‌سازی برخی از رویه‌های تحلیل تاخیرات در نرم‌افزار پریماورا P6 فرا خواهید گرفت.

وجه تمایز این دوره

-  ارائه گواهینامه معتبر با امضای مدرس رسمی و تأییدشده انجمن مدیریت ساخت آمریکا (CMAA) در ایران
- اولین برگزارکننده دوره جامع آنالیز تاخیرات در کشور و عرصه بین‌الملل که مبانی برنامه‌ریزی، مدیریت مالی، مدیریت اسناد و آنالیز تاخیرات را یکپارچه نموده و پروتکل SCL، سند AACE-29R، سایر سندهای انجمن مهندسی هزینه آمریکا (AACE)، چند سند مهم از انجمن مهندسان عمران آمریکا (ASCE) را در کنار انواع اسناد سازمان‌ها و مراجع بین‌المللی، همراه با نمونه‌های دادگاهی مختلف، به شکلی جامع و ساختاریافته آموزش می‌دهد.
- آموزش جامع پروتکل SCL و موشکافی و رمزگشایی از تمامی اصول این پروتکل
- آموزش مبانی فنی مهم و پیچیده‌ی سند AACE 29R-03 همراه با رمزگشایی بسیاری از مبانی ارائه شده
- آموزش جامع روش‌های فنی از سندهای مختلفی چون AACE و ASCE و SCL
- ارائه نمونه‌های موردی فراوان فنی و حقوقی داخلی و خارجی
- تطبیق‌سازی مبانی با نشریه 4311، قراردادهای همسان، بخشنامه‌های 5090 و 1300 و...
- آموزش راهکارها، نکات کلیدی، نهفته و زیرکانه در زمان تحلیل‌ها
- متمایزسازی فراگیران به دلیل آموزش به‌روزترین منابع، استانداردها، سندها و مراجع آنالیز تاخیرات در دنیا که بعضا دسترسی به برخی از آنها در کشور سخت و یا ناممکن است.
- بررسی بسیاری از نکات و مبانی تحلیل تاخیرات بر روی یک نمونه موردی واقعی
- پیاده‌سازی روش‌های تحلیل تاخیرات به کمک نرم‌افزار P6
- آموزش راهکارها، نکات کلیدی در زمان تحلیل‌ها
- متمایزسازی فراگیران به دلیل آموزش پیشرفته بر روی یک نمونه موردی واقعی که به مرحله اختلاف رفته و جزئیات فراوانی را به همراه دارد.
- ارائه ویدیوها و جزوات به صورت کامل
- ارائه محتوا به صورت جامع، ساختاریافته و هدفمند


چه سرفصل‌هایی در این دوره آموزش داده می‌شوند؟

۱. مفاهیم برنامه‌ریزی و آنالیز قراردادی تاخیرات
- مفاهیم مهم در برنامه‌ریزی و زمان‌بندی برای آنالیز تاخیرات: مروری بر انواع برنامه‌های زمان‌بندی، تفاوت بین Schedule Basis و Schedule Narrative Report و اهمیت آن در تحلیل تاخیرات، بررسی تاثیر روش‌های برنامه‌ریزی بر روی تحلیل تاخیرات، بررسی مسیربحرانی، شناوری، شناوری منفی و مثبت، روابط منطقی، Lag و Lead و قیود و تاثیرات تمامی آنها بر تحلیل‌ها، بررسی برنامه زمان‌بندی مصوب (As-planned)، به‌روز‌رسانی شده (Update)، جبرانی (Recovery یا Catchupیا Mitigation)، محقق شده (As-Built)، بررسی الزامات حقوقی و قراردادی برای تدوین برنامه جبرانی بر اساس استاندارد بین‌المللی و نشریه 4311 و‌...
- آنالیز تاخیرات از نگاه قراردادی: مهارت مورد‌نیاز برای مشاور در زمینه تحلیل تاخیرات، نحوه ارزیابی تاخیرات از نگاه حقوقی، معرفی منابع مهمی چون AACE 29R-03 و پروتکل SCL، آموزش کامل تفاوت بین تاخیر و تصدیع (Disruption) با بررسی دقیق پروتکل SCL، بررسی و واکاوی تمام 22 اصل بنیادی پروتکل SCL و ارتباط آن با آنالیز تاخیرات و ادعاهای مطرح شده در این زمینه به همراه تطبیق‌سازی با نشریه 4311 و قوانین مدنی ایران و همچنین بررسی برخی از رای‌ها و بخشنامه‌های موجود، بررسی مستندسازی و برنامه زمان‌بندی در تحلیل تاخیرات، الزامات فرایند قراردادی، تحلیل تاخیرات آینده‌نگر، فرایند اعطای تمدید زمانی، ارزیابی تاثیر تاخیر، بررسی افزایشی تمدید مدت پیمان، شناوری و مالکیت آن در تحلیل تاخیرات، تحلیل تاخیرات همزمان از منظر زمانی، تحلیل تاخیرات گذشته‌نگر، ارتباط بین خسارت مالی و تمدید زمانی، پایان پیش از موعد و ارتباط آن با خسارت تاخیر، تاخیرات همزمان از منظر خسارت مالی، کاهش تاخیر و اثر آن، تسریع و اثرات حقوقی آن، ادعاهای چکی، ادعاهای کاهش بهره‌وری و تصدیع، ارزیابی تغییرات، محاسبات خسارت مالی برای تطویل زمانی، ارتباط محاسبات با پیشنهادات مناقصه، بازه زمانی مورد تایید برای انجام محاسبات خسارت تاخیر، موشکافی انواع تاخیرات و دسته‌بندی‌های موجود در انواع قراردادهای داخلی و بین‌المللی، ارائه و بررسی نمونه‌های متعدد حقوقی مرتبط با هر کدام از مبانی مطرح شده و مطابقت‌سازی هر کدام از این مبانی با نظام فنی و اجرایی کشور و‌...
- آنالیز تاخیرات همزمان (Concurrent Delays): بررسی انواع تعاریف مختلف برای تاخیرات هم‌زمان، شرح انواع تاخیرات هم‌زمان در پروتکل SCL، دستورالعمل AACE و استاندارد ASCE به همراه بررسی تفاوت‌های رویه‌های Apportionment و True Concurrency و Functional  و Literal و هم‌چنین بررسی قوانین حقوقی انواع کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلستان، اسکاتلند، کانادا، هنگ‌کنگ، استرالیا و عرصه بین‌الملل در ارتباط با تعریف و روش حل تاخیرات هم‌زمان، بررسی انواع روش‌های کمی‌سازی برای محاسبه تاخیرات هم‌زمان با توجه به مسیرهای بحرانی مجزا و یکسان و با توجه به دستورالعمل‌های AACE و SCL و بررسی مثال‌های مختلف، همراه با مطابقت‌سازی هر کدام از این مبانی با نظام فنی و اجرایی کشور برای تدوین لایحه تاخیرات و در نهایت ارائه یک راهکار جامع پیشنهادی به همراه بررسی تاخیرات Pacing و‌...

۲. آنالیز زمانی تاخیرات
- فرایند پیشنهادی برای تحلیل و مدارک و مستندات لازم برای پیش‌بینی و آنالیز تاخیرات: معرفی 7 گام کلیدی در زمان تحلیل تاخیرات، بررسی برنامه زمان‌بندی و مستندات به صورت کامل، آموزش نحوه ارزیابی و تایید برنامه زمان‌بندی اولیه، آموزش نحوه ارزیابی و تایید برنامه به‌روز ‌شده پیش از انجام تحلیل‌ها، آموزش نحوه تایید جزئیات برنامه محقق شده پیش از انجام تحلیل‌ها، نحوه ثبت و ارزیابی تغییرات برنامه زمان‌بندی در برنامه زمان‌بندی به‌روز شده، نحوه شناسایی تکمیل زودهنگام برنامه زمان‌بندی، استفاده از روش‌های تحلیل تاخیرات برای تدوین لایحه تاخیرات با بررسی دو ساختار Contemporaneous و ساختار After-the-Fact، بررسی و موشکافی تمام رویه‌های تحلیل تاخیرات در دسته‌های مختلف گذشته‌‌نگر و آینده‌‌نگر، دلیل و اثر، اثر و دلیل، بحرانی و غیربحرانی، ارائه فرایند مشخص برای مستندسازی مدارک مرتبط با آنالیز تاخیرات و تدوین لایحه تاخیرات، آموزش نحوه تدوین شناسنامه تاخیرات برای ایجاد یک فرایند حساب شده و‌...
- آنالیز تاخیرات در شرایطی که تنها Gantt Chart در دسترس است: بررسی کل فرایند با استفاده از یک نمونه موردی در شرایطی که مسیر بحرانی مشخص نبوده و نیاز است از روی گانت چارت تحلیل‌ها صورت گرفته و لایحه تاخیرات تدوین شود.
- آنالیز تاخیرات قبل از وقوع تاخیر(Contemporaneous Schedule Analysis): آموزش کامل انواع روش‌های آنالیز تاخیرات در طول پروژه به صورت آینده‌نگر همراه با واکاوی انواع دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های مختلفی چون AACE-29R و پروتکل SCL و دستورالعمل‌های Long International و استاندارد ASCE همراه با ارائه فرایندهای جامع و اجرایی، مثال‌های متعدد و فرایند یکپارچه برای استفاده از تمامی روش‌های آینده‌نگر تحلیل تاخیرات برای تدوین لایحه تاخیرات با ارائه نکات کلیدی و رمزگشایی از تمامی ریزه‌کاری‌ها و‌...
- آنالیز تاخیرات در شرایطی که برنامه زمان‌بندی وجود ندارد: بررسی کل فرایند با استفاده از یک نمونه موردی در شرایطی که هیچ برنامه زمانی در دسترس نبوده و صرفا یکسری مدارک و مکاتبات و مستندات در دسترس است.
- آنالیز زمانی تاخیرات بعد از وقوع تاخیر و اختلاف(After-the-Fact Schedule Analysis): معرفی انواع روش‌های آنالیز تاخیرات پس از وقوع تاخیر به صورت گذشته‌نگر همراه با واکاوی انواع دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های مختلفی چون AACE-29R و پروتکل SCL و دستورالعمل‌های Long International و استاندارد ASCE، همراه با ارائه فرایندهای جامع و کاربردی با بررسی مثال‌های متعدد برای آنالیز یکپارچه، مقایسه انواع روش‌ها، نحوه انتخاب روش‌ها در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های مهم برای انتخاب روش‌ها و تدوین لایحه تاخیرات و‌...

۳. آنالیز مالی تاخیرات
- آنالیز خسارات وارده به کارفرما: بررسی انواع مبانی حقوقی و کمی‌سازی برای محاسبه خسارات وارده به کارفرما بابت تاخیرات غیرمجاز پیمانکار، نحوه محاسبه خسارت تاخیر در مدل‌های مختلف و قراردادهای نمونه بین‌المللی، بررسی انواع قراردادهای همسان EPC صنعتی و طرح و ساخت غیرصنعتی، تعیین بازه زمانی محاسبه خسارت تاخیر، بررسی اهمیت مایلستون‌ها در تحلیل خسارت تاخیر، بررسی شرایط الزام آوری خسارت تاخیر، بررسی جزئیات تحلیلی در زمان تسریع به همراه بررسی نمونه‌های موردی مختلف و‌...
- آنالیز خسارت وارده به پیمانکار: کمی‌سازی خسارات وارده به پیمانکار به واسطه تاخیر مجاز در انواع خسارت نیروی انسانی، ماشین‌آلات، مواد اولیه و بالاسری پروژه، با بررسی انواع خسارات وارده در بخش خسارات بالاسری سازمان (HOOH) با استفاده از انواع فرمول‌های آیکلی، امدن، هادسون، ارنستورم، منشول و‌... و محاسبه خسارات مربوط به کاهش بهره‌‌وری و Disruption، تسریع و انواع دسته‌بندی‌های مختلف دیگر با استفاده از انواع فرمول‌های ارائه شده و مقایسه آنها، به همراه ارائه نقاط ضعف و ارائه راهکارهای عملی برای برطرف کردن نقاط ضعف هر کدام از فرمول‌ها و تدوین و ارائه لایحه تاخیرات و‌...

۴. آنالیز تاخیرات بر اساس نظام حقوقی ایران
- بررسی نشریه 4311، بخشنامه‌های 5090 و 1300 و برخی از مبانی ارائه شده در برخی از قراردادهای همسان صنعتی و غیرصنعتی از منظر تاخیرات و مقایسه این مبانی با موارد مطرح شده در دوره و‌...

۵. بررسی استاندارد کاهش بهره‌وری و نحوه کمی‌سازی خسارات ناشی از آن (ارائه شده توسطASCE)

۶. مطالعه موردی آنالیز تاخیرات در یک پروژه نمونه
- شرح پروژه نمونه (پروژه ترمینال فرودگاهی)
- تدوین فرضیات و اطلاعات و آنالیزهای اولیه بوسیله متخصصان برنامه‌ریزی پروژه
- بررسی ادعاهای مطرح شده و ابعاد اختلاف بین پیمانکار و کارفرما به همراه آنالیزهای اولیه متخصصان تیم داوری
- بررسی آنالیزهای انجام شده با روش Time Impact Analysis
- روش پیاده‌سازی Float Mapping و آنالیزهای متخصصان تیم داوری برای درک بهتر سناریوها
- بررسی تاخیرات همزمان (Concurrent Delays) در پروژه توسط متخصصان تیم داوری
- بررسی تاخیرات Pacing در پروژه توسط متخصصان تیم داوری
- بررسی تسریع (Acceleration) و ارائه آنالیزهای لازم برای محاسبه میزان تسریع انجام شده توسط متخصصان تیم داوری
- آنالیز نهایی نتایج
- تدوین و ارائه مدارک
- دفاع از مدارک ارائه شده

۷. نحوه پیاده‌سازی روش‌های آنالیز تاخیرات در نرم‌افزار  Primavera P6
- پیاده‌سازی برخی از روش‌های دوره آنالیز تاخیرات برای تحلیل تاخیرات به کمک اکسل (Excel) و در محیط نرم‌افزار پریماورا P6 بر روی چند نمونه موردی

ثبت‌نام در این دوره و برگزاری آن به چه صورتی انجام می‌شود؟

در ادامه، مراحل ثبت‎‌نام در دوره‌های سازمانی ذکر شده است:
- درخواست برگزاری دوره از سوی سازمان درخواست‌دهنده به موسسه ACEMI ارائه شده و پس از بررسی همکاران و مدیر آموزش، سرفصل‌ها به همراه پیشنهاد قیمت به سازمان درخواست‌دهنده اعلام می‌شود.
- در صورتی که پیشنهاد قیمت مورد قبول سازمان درخواست‌دهنده قرار گیرد، برنامه زمانی آموزشی، برنامه پرداخت مالی، سرفصل‌ها به همراه نامه رسمی از طرف موسسه به سازمان درخواست‌دهنده ارائه می‌گردد.
- پس از دریافت پیشنهاد رسمی از سوی موسسه، سازمان درخواست‌دهنده، نامه‌ای رسمی جهت تایید پیشنهاد ارائه شده ارسال نموده و پس از آن فاکتور رسمی جهت پرداخت سازمان از سوی موسسه ارائه می‌گردد. سازمان درخواست‌دهنده باید پیش از شروع کلاس پیش‌پرداخت خود را نهایی نموده تا برنامه تنظیم شده بدون وقفه اجرا شود. لازم به ذکر است که هرگونه خسارت احتمالی ناشی از لغو دوره آموزشی و یا عدم پرداخت به موقع پیش‌پرداخت، برعهده سازمان درخواست‌دهنده است.
- پس از پرداخت پیش‌پرداخت، دوره مذکور مختص سازمان درخواست‌دهنده در سایت ایجاد شده و یک نماینده از سازمان در سایت موسسه اقدام به ثبت‌نام تمامی شرکت‌کنندگان در دوره می‌نماید. لازم به ذکر است که تمامی پشتیبانی‌ها از طریق سایت موسسه بوده و این ثبت‌نام در سایت الزامیست.
- در تمام این مسیر ما در موسسه همراه شما هستیم و جای نگرانی در هیچ بخشی وجود ندارد. خدمات از سوی موسسه ما تضمین شده است.

چه گواهینامه‌هایی برای این دوره صادر می‌شود؟

1. انواع گواهینامه‌ها
- دو گواهینامه حضور(Certificate of Participation)  و گواهینامه حرفه‌ای (Professional Certification) برای این دوره صادر می‌شود. (بر اساس توافق سازمان و موسسه) 

الف. گواهینامه حرفه‌ای (Professional Certification) به رنگ طلایی  (این یک نمونه گواهینامه است)
 

ب. گواهینامه حضور  (Certificate of Participation)به رنگ نقره‌ای  (این یک نمونه گواهینامه است)

2. نحوه اخذ گواهینامه‌ها
- برای دریافت گواهینامه حضور باید ۶۰ درصد مدت دوره و بیشتر در دوره حضور داشته باشید.
- برای دریافت گواهینامه حرفه‌ای میبایست علاوه بر کسب گواهینامه حضور، در آزمون دوره نیز نمره قبولی دریافت نمایید.
- آزمون‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌گردند. لینک آزمون هر دوره تا حدود 2 الی 3 ماه پس از اتمام دوره در پنل کاربری فعال می‌شود و ایمیل اطلاع رسانی دریافت خواهید کرد. (بر اساس توافق سازمان و موسسه)
- برای تعیین سطح گواهینامه حرفه‌ای، در صورت کسب نمره 90 الی 100، گواهینامه با سطح "A"، نمره 80 الی 89.9 سطح "B" و 70 الی 79.9 سطح "C" اخذ خواهید نمود و نمره کمتر از 70 به معنای عدم قبولی می‌باشد.
- برای کسب اطلاعات بیشتر، نقشه راه مدیریت ساخت (CM) و گواهینامه‌ها را مطالعه کنید.

3. نحوه اعتبارسنجی گواهینامه
- یکی از ویژگی‌هایی که گواهینامه‌های موسسه مهندسی و مدیریت ساخت علوی پور (ACEMI) دارند و آن را از سایر گواهینامه‌ها متمایز می‌کند، قابلیت اعتبارسنجی آن‌ها است. هر یک از گواهینامه‌های موسسه برای هر یک از شرکت کنندگان با یک کد یکتا صادر می‌گردند و با جستجوی کد رهگیری در وبسایت، موسسه با ذکر نام و نام‌خانوادگی اعلام می‌کند که فرد گواهینامه دوره را اخذ کرده و گواهینامه معتبر می‌باشد. پیشنهاد می‌کنیم صفحه اعتبارسنجی گواهینامه‌ها را مشاهده نمایید. 

4. نحوه صدور گواهینامه‌ها
- چنانچه شرایط دریافت گواهینامه‌ها را داشته باشید، فایل گواهینامه در پنل کاربری شما بارگذاری می‌شود و پس از بارگذاری از طرف موسسه ایمیل دریافت می‌کنید.
- فایل PDF گواهینامه‌ها تا یک هفته پس از اتمام دوره صادر شده و در پنل کاربری در وبسایت موسسه قرار می‌گیرد.
- اگر تمایل به دریافت گواهینامه به صورت چاپی با هولوگرام اختصاصی موسسه داشته باشید، می‌توانید از طریق پروفایل خود (بخش "گواهینامه‌ها") اقدام به ثبت درخواست و پرداخت هزینه ارسال نمایید.
- برای اطلاعات بیشتر راهنمای دسترسی به گواهینامه ها را مطالعه کنید.

این دوره به چه صورتی پشتیبانی می‌شود؟

از روز برگزاری دوره به مدت ۱۸۰ روز شامل پشتیبانی می‌شوید. به "پنل کاربری" خود مراجعه کنید و در قسمت "پشتیبانی علمی دوره‌ها" سوالات خود را بپرسید. برای دوره های بلندمدت (بیشتر از 12 ساعت) علاوه بر ارتباط از طریق پنل، گروه پشتیبانی تلگرامی (بنا بر درخواست سازمان) ایجاد می‌شود و لینک آن از طریق ایمیل ارسال می‌گردد و در پنل کاربری نیز درج می‌شود. با عضویت در این گروه می‌توانید سوالات خود را از استاد بپرسید و از راهنمایی‌های استاد و سایر مطالب آن نیز بهره‌مند شوید.


نظرات
هنوز نظری ثبت نشده است.
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.


نظرات
هنوز نظری ثبت نشده است.
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.

نظرات
هنوز نظری ثبت نشده است.
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.
“ بزرگترین و تخصصی‌ترین رویداد مدیریت ساخت کشور ” جزئیات رویداد