آینده مدیریت پروژه با حضور مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) چه تغییری خواهد کرد؟

آینده مدیریت پروژه با حضور مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) چه تغییری خواهد کرد؟

- یکی از ضعفها که در اپیزود قبلی (مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) چه کمکی به پروژه ها مینماید؟) درباره آن صحبت کردیم، عدم حضور کارشناسان و مدیران پروژه در حوزه مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) است.
- این حوزه برای موفقیت و بهره مندی از مزایای زیاد آن، نیاز به پیاده سازی 4D و 5D دارد. موضوعی که بدون حضور مدیران و کارشناسان پروژه محقق نخواهد شد.
- ساختارهای برنامه ریزی و کنترل پروژه و مدیریت هزینه با وجود 4D و 5D تغییر پیدا میکنند و این الزام را ایجاد خواهند کرد تا مدیران و کارشناسان کنترل پروژه با این ساز و کارهای جدید آشنا شوند. .
- ساختارهای MASTERFORMAT و UNIFORMAT وOMNICLASS یک نمونه از این ساختارها هستند که بدون آنها قادر به موفقیت در پیاده سازی BIM نخواهیم بود.
- پس این حوزه فراتر از مدلسازی نیاز به مدیریت پروژه دارد. ساختارهایی که مدیریت برنامه ریزی، کنترل پروژه و مدیریت هزینه سنتی را تغییر داده و ما را وارد فضای جدیدی خواهند کرد.
- مدیران پروژه، علاوه بر یادگیری نرم افزارهای رایج در این زمینه (همچون Navisworks و Synchro)، باید دانشهای زیرساختی مناسب و اثربخشی در بخشهای هزینه، زمان و روشهای اجرای پروژه داشته باشند.
- این الزامات دقیقا مواردیست که باعث گردیده در موسسه ساختار مناسب و صحیحی برای این موضوع و برای مدیران و کارشناسان پروژه ایجاد شود.

در اپیزود بعدی از دسته مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) چه مواردی بیان خواهد شد؟
نقش و اهمیت نرم افزارهای مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) چیست؟

نکته: اخیرا در کشورمان این موضوع مطرح شده است که به این علت که BIM تنها برای پروژه های ساختمانی نیست، بهتر است از مدلسازی اطلاعات ساخت به جای ساختمان استفاده نماییم. صرف نظر از بکارگیری عبارت "مدلسازی اطلاعات ساختمان" یا "مدلسازی اطلاعات ساخت"، کلمه "ساختمان" در ادبیات فارسی به معنای "ساخت" نیز بکار رفته و خود بیانگر این مفهوم میباشد. به همین علت، در محتوای سایت از این عبارت به صورت کلی استفاده شده است.


جایگاه این مبانی در آموزش‌های مؤسسه    :ACEMI
در نقشه راه جامع موسسه مهندسی و مدیریت ساخت علوی پور، محدوده دانشی جداگانه ای تحت عنوان مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM)  طراحی شده است که پیشنیاز همه آنها، دوره نقشه راهی به نام BIM در مدیریت و کنترل پروژه است. بعد از آنکه این مبانی پایه ای را فرا گرفتید، برای تکمیل دانش خود در زمینهBIM  در مدیریت پروژه، باید دوره های برنامه ریزی پروژه ومدیریت مالی و هزینه پروژه  را فرا گرفته گرفته نحوه یکپارچه سازی این مبانی را به کمک نرم افزار هایNavisworks  و Synchro بیاموزید. سپس در دوره آموزش مدیریت BIM در پروژه و دوره استراتژی مدیریت BIM نحوه پیاده سازیBIM  از نگاه مدیریت پروژه را طی یک فرآیند کامل خواهید آموخت. جهت مشاهده دوره های آموزشی موسسه می توانید به بخش تقویم آموزشی مهندسی و مدیریت ساخت در سایت موسسهACEMI  مراجعه نمایید.


نظرات
  • سیاوش عزیزپور

    با سلام و خسته نباشید از جناب دکتر علوی عزیز و تیم خوبشون بابت اطلاع رسانی آخرین بروزرسانی های مدیریت ساخت واقعا ممنونم. بسیار مفید و ارزنده بود.

    پاسخ
  • پشتیبان

    از اینکه نظر ارزشمند خود را با ما به اشتراک گذاشتید بسیار سپاسگزاریم؛ موفق و پیروز باشید.

    پاسخ
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.

در بزرگترین و تخصصی‎‎‎‎‎‎‎ترین رویداد مدیریت ساخت کشور
منتظر دیدار شما هستیم!

در دومین سمپوزیوم بین‌المللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکت‌کننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگ‌ترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم می‌آیند، منتظر دیدار شما هستیم.

ارتباط با موسسه
info@dralavipour.com
ساعات کار

شنبه الی چهارشنبه: ۱۷-۹ و پنجشنبه ۱۲-۸