کسب سود بیشتر توسط پیمانکار با تکنیک ساده اصول ناب (Lean)

کسب سود بیشتر توسط پیمانکار با تکنیک ساده اصول ناب (Lean)

در خیلی از مواقع زمانی که به گذشته برمی‌گردیم و نگاهی گذرا به آن زمان داریم با اتفاقاتی روبرو شده‌ایم که با خسارات و هزینه‌های زیادی همراه بوده است. هزینه‌هایی که وقتی به آن فکر می‌کنیم، اگر کار خاصی را انجام نمی‌دادیم، اگر به انبار توجه بیشتری می‌کردیم و یا به مواد و مصالح اهمیت بیشتری داده می‌شد و یا اگر جانمایی مناسبی برای مواد و مصالح انجام می‌شد، هزینه کمتری به پروژه تحمیل می‌گردید. این موارد در طول زمان باعث کسب تجربه‌ای خواهد شد که سعی می‌شود در پروژه‌های بعدی از تکرار مجدد آن‌ها جلوگیری شود.
به‌طورکلی ما این موارد را تجربه می‌کنیم بدون اینکه بدانیم انواع هزینه‌ها و دسته‌بندی‌ها به چه شکلی هستند. این موضوع همان بحث اصول ناب (Lean) است. اصولی که شرکت تویوتا توانست به کمک آن‌ها غول‌های خودروسازی آمریکایی را پشت سر گذارد. اصولی که بعدها صنعت ساخت از آن‌ها بهره گرفت و به کمک آن به دنبال کاهش این اتلافات است. اصولی که به ساخت ناب یا همان Lean Construction مطرح است. موضوعی که مورد استقبال بسیار زیاد پیمانکاران و فعالان این صنعت قرار گرفته و به دلیل کارایی بالا در کاهش اتلافات و افزایش بهره‌وری، باعث ارتقای جایگاه این مبانی در صنعت ساخت و بخصوص بین پیمانکاران گردد. 


جایگاه مبانی ارائه شده در آموزش‌های مؤسسه ACEMI

در نقشه راه جامع مؤسسه مهندسی و مدیریت ساخت علوی پور، دوره اجرا و مدیریت پروژه به روش اصول ناب در سطح مهارت‌های سخت ارائه شده است که به صورت کامل و جامع روش پیاده سازی اصول ناب در پروژه های صنعت ساخت را ارائه میدهد.
پیشنیاز این دوره، دوره فرآیند یکپارچه برنامه ریزی، زمانبندی، ارزیابی و کنترل پروژه است.
کلیه آموزش ها در این موسسه به نحوی ارائه خواهند شد که به صورت اجرایی قابلیت پیاده سازی این ساختارها در پروژه ها وجود داشته باشد.
برای مشاهده تاریخ و نحوه برگزاری تمامی دوره ها می توانید به تقویم آموزشی مهندسی و مدیریت ساخت علوی پور مراجعه نمایید.


نظرات
  • حسین موسوی دوست

    2 ماه پیش

    یکی از مشکلاتی که همیشه در کارگاه های ساختمانی مشاهدش بودم همین عدم هماهنگی گروه های ساختمانی بود که جدای هزینه های مالی باعث اتلاف وقت زیادی در تحویل پروژه شد و همه این موارد باعث کاهش بهره وری نیرو انسانی، عدم یکپارچگی سازه و نامناسب بودن پروژه رو به همراه داره. ممنون از موسسه ACEMI بابت آموزش های ارزشمند و به روزشان در حوزه مدیریت ساخت

    پاسخ
  • پشتیبان

    2 ماه پیش

     از اینکه نظر ارزشمند خود را با ما و دیگران به اشتراک گذاشتید، سپاسگزاریم. همواره موفق و پیروز باشید.

    پاسخ
  • شورش نظرگاهی

    11 ماه پیش

    کاملا موافقم و چه اشاره به جا و درستی برای این موضوع مهم و مغفول از دیدگان مدیران پروژه و سایت پروژه...همین موضوع جانمایی درست تجهیزات که اشاره کردید همان اهمیت تجهیز کارگاه در نزد مدیران ارشد سازمان‌ و پروژه هست...یعنی زمانی که هزینه انجام شده برای تجهیز کارگاه، صرفا هزینه دیده شود و در این امر کوتاهی و غفلت صورت پذیرد به ناچار هزینه آن را پروژه باید بپردازد، چون تجهیز نامناسب هم می‌تواند اثرات زمانی بر پروژه داشته باشد و هم اثرات مالی...جلوگیری از اتلافات هم زمانی معنی پیدا میکنه که اتلافات شناسایی شده باشند و بتوان برای مقابله با آنها یک استراتژی عملی تدوین و پیاده سازی کرد و یکی از بهترین تکنیک‌هایی که بنده در موسسه شما یاد گرفتم همین اصول ناب Lean بود که با راهکارهایی که ارائه می‌کرد، می توان به موضوع و مشکل پیش‌گفته فائق آمد. البته بنده هم توانستم بخشی از این اصول رو در مجموعه خودم پیاده سازی کنم.همین بخش کوچک تاثیرات شگرفی رو به همراه داشته. با تشکر و تجدید احترام و سپاس از مباحث بسیار عمیق آموزشی که ارائه می‌شود. شورش نظرگاهی فروردین ۱۴۰۲

    پاسخ
  • پشتیبان

    11 ماه پیش

    سپاس از اینکه در دوره های موسسه همراه همیشگی ما بوده اید و  هستید. از اینکه توانسته ایم آموزش های مفیدی ارائه دهیم و رضایت شما را جلب کنیم خرسندیم.

    پاسخ
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.

در بزرگترین و تخصصی‎‎‎‎‎‎‎ترین رویداد مدیریت ساخت کشور
منتظر دیدار شما هستیم!

در دومین سمپوزیوم بین‌المللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکت‌کننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگ‌ترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم می‌آیند، منتظر دیدار شما هستیم.

ارتباط با موسسه
info@dralavipour.com
ساعات کار

شنبه الی چهارشنبه: ۱۷-۹ و پنجشنبه ۱۲-۸