در چه شرایطی پیمانکار محق به دریافت خسارت تاخیر است؟

در چه شرایطی پیمانکار محق به دریافت خسارت تاخیر است؟

آنالیز مالی تأخیرات دارای دو بخش است:
1- کارفرما
2- پیمانکار
در این ویدئو به آنالیز خسارت مالی تاخیرات از نگاه پیمانکار پرداخته شده است. در خیلی از مواقع زمانی که صحبت از خسارت وارده به پیمانکار می‌شود، ادعای جبران مالی یا همان Compensation مطرح می‌شود. درحالی‌که بسیاری از مواقع بحث Disruption نیز به وجود می‌آید.
باید توجه داشته باشیم که ادعاهای تمدید زمانی (EOT)، ادعاهای جبران مالی (Compensation) و حتی تصدیع یا کاهش بهره‌وری (Disruption) باید به شکل جداگانه‌ای ارائه گردیده و در لایحه‌های جداگانه‌ای نیز بررسی شوند. باید توجه داشت که تمدید زمانی لزوماً به این معنی نیست که پیمانکار محق به دریافت خسارت مالی تاخیر و یا حتی کاهش بهره‌وری یا تصدیع (Disruption) است. موضوعی که به صورت خلاصه در این ویدئو توضیح داده شده است.


جایگاه مبانی ارائه شده در آموزش‌های مؤسسه ACEMI

در نقشه راه جامع موسسه مهندسی و مدیریت ساخت علوی پور، دوره فرآیند جامع آنالیز تاخیرات در پروژه در سطح مهارت های سخت به صورت جامع ارائه شده است.
دوره های"برنامه ریزی، زمانبندی، ارزیابی و کنترل پروژه" و"مدیریت یکپارچه مدیریت مالی، حسابداری و هزینه"و"فرآیند جامع مدیریت اسناد و مدارک"پیشنیازهای این دوره می باشند.
برای آشنایی با سایر دوره ها و تاریخ برگزاری آن ها می توانید به تقویم آموزشی موسسه مهندسی و مدیریت ساخت علوی‌پور مراجعه نمایید.


نظرات
هنوز نظری ثبت نشده است.
برای ثبت نظر ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید.

در بزرگترین و تخصصی‎‎‎‎‎‎‎ترین رویداد مدیریت ساخت کشور
منتظر دیدار شما هستیم!

در دومین سمپوزیوم بین‌المللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکت‌کننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگ‌ترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم می‌آیند، منتظر دیدار شما هستیم.

ارتباط با موسسه
info@dralavipour.com
ساعات کار

شنبه الی چهارشنبه: ۱۷-۹ و پنجشنبه ۱۲-۸