معرفی دوره
در وبینار اول درباره انواع برنامه زمانبندی، مزایا و معایب آنها و تاثیراتی که هر کدام از روشها بر روی آنالیز تاخیرات میگذارند صحبت کردیم و مشکلاتی که باید در روش CPM به آنها دقت کنیم را بررسی کردیم. همچنین فرآیندی برای آنالیز تاخیرات ارائه کردیم. فرآیندی که در اولین گام آن نحوه آنالیز تاخیرات از نگاه قرارداد را با بیان نمونه های موردی توضیح دادیم. سپس آنالیز تاخیرات را در زمانی که به دنبال پیش بینی اثر Change order ها هستیم بررسی کردیم و از لحاظ کمی نحوه پیش بینی تاخیرات قبل از وقوع تاخیر را در مرحله Contemporaneous analysis توضیح دادیم.
اما در وبینار دوم به سراغ آنالیز تاخیرات و بررسی روشهای کمی سازی تاخیرات رفتیم. جایی که روشهای پروتکل SCL و دستورالعمل AACE RP29R-03 را به صورت کامل مورد ارزیابی قرار دادیم. در این وبینار هر کدام از این روشها را از نگاه توصیفی، نحوه بکارگیری، مثال کاربردی، مزایا و معایب و زمانی که باید بکار گرفته شوند بررسی نمودیم. اگرچه موضوعات مهم دیگری همچون انواع Logic ها و نحوه تاثیرگذاری آنها بر روی روشهای آنالیز تاخیرات نیز بررسی شد و راهکاری برای حل مشکلات بوجود آمده برای حالتی که فرآیند تقدم و تاخر فعالیتها به هم میخورد (out of sequence) ارائه گردید.
و اما وبینار سوم! وبینار سوم به سراغ مباحث حقوقی خواهیم رفت. وبیناری که در دو بخش، یکی بخش بین الملل و دیگری بخش داخلی برگزار خواهد شد. در قسمت اول، درباره ۲۲ اصلی که در پروتکل SCL آمده و هر فردی که به نوعی با قرارداد و آنالیز تاخیرات و مدیریت دعاوی سر و کار دارد باید بدانها آگاه باشد، صحبت خواهیم کرد. این بخش توسط دکتر علوی پور تدریس خواهد شد و یک چک لیست کاملی از این ۲۲ اصل برای جلوگیری از دعاوی و اختلافات در پروژه ها ارائه خواهد گردید. اما در بخش دوم، شرایط آنالیز تاخیرات در کشورمان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. اینکه به چه دلیل تاخیرات در کشورمان از اهمیت زیادی برخوردار بوده و چگونه باید با توجه به شرایط عمومی پیمان نشریه ۴۳۱۱ به آنالیز تاخیرات بپردازیم، نکاتی هستند که مهندس مسعود امینی آموزش خود را با آنها شروع خواهد نمود. مباحثی چون محاسبه تاخیر در پرداخت تعدیل، ضرر و زیان ناشی از مجاز بودن تاخیرات مجاز برای پیمانکار، نحوه محاسبه جریمه تاخیرات در کشورمان بحث خواهد شد و نحوه تهیه لایحه تاخیرات را خواهید آموخت. در این بخش قرار است اتفاق بسیار خوبی نیز رخ دهد. نه تنها جوابهای برخی از استعلامهای انجام شده از سازمان برنامه و بودجه در خصوص تاخیرات را با هم خواهیم دید، بلکه قرار است از تجربه ایشان در مواجه با موارد متعدد و کیسهای مختلف آنالیز تاخیرات که در این سالها با آنها روبرو بوده است، بشنوید.
ندا گل احمدی
بدون اغراق میتونم بگم یکپارچگی مطالب ذکر شده و تسلط دکتر علوی در این دوره عالی بود. در بخش دوم این جلسه از تجارب آقای مهندس امینی در پروژه های داخلی و استفاده از مطالب گفته شده با وضعیت جاری پروژه ها استفاده کردیم. در اینده ان شالله دوره های این موسسه شرکت می کنم
پاسخپشتیبان
از نظرتان سپاسگزاریم و امیدواریم در دوره های دیگر نیز در کنارمان باشید!
پاسخاحمد عباسی
انسجام و پیوستگی مطالب بسیارعالی و تسلط دکترعلوی پور بر روی مبحث انالیز تاخیرات همگی را شگفت زده کرد. مطالب کاربردی، بیرون امده از دل پروژه های بین المللی با بیانی ساده و روان
پاسخپشتیبان
همراهی شما باعث افتخار ماست. با آرزوی موفقیت!
پاسخفرهاد فرهمندي
دوره ايي بسيار جامع , عالي و پر از نكات جديد. فوق العاده كاربردي با ارايه ايي بسيار جذاب
پاسخپشتیبان
با سپاس از نظر شما!
پاسخهداسادات سیدرضایی
به خوبی استفاده کردم . میزان رضایت بنده 100% بود . مفهوم بسیاری از مطالب رو بهتر متوجه شدم و بسیار ممنونم ... عالی بود
پاسخپشتیبان
از نظرتان سپاسگزاریم. با آرزوی موفقیت!
پاسخ