چگونه یک روش مناسب برای حل اختلاف در پروژه انتخاب کنیم؟
در این مقاله به معرفی چند روش حل اختلاف، مزایا و معایب هرکدام از روشها پرداخته شده است.
ادامه مطلب
در این مقاله به معرفی چند روش حل اختلاف، مزایا و معایب هرکدام از روشها پرداخته شده است.
در این مقاله قصد داریم به 24 راهکار کلیدی که بر اساس درسآموخته شرکتها و متخصصان مختلف جمعآوری شدهاند و توسط انجمن مدیریت ساخت آمریکا (CMAA) منتشر گردیده، بپردازیم و چکلیست مناسبی را ارائه نماییم.
در این مقاله به معرفی یک راهنمای طرح تجاری کسبوکار برای شرکتهای کوچک در صنعت ساخت پرداختهایم.
در این مقاله به دلایل بروز دعاوی پیمانکاران در قراردادهای بین المللی مهندسی، تدارکات و ساخت (EPC) پرداختهایم.
در این مقاله به بررسی دلایل تاخیر پروژه ها از منظر فرهنگ سازمانی پرداخته ایم.
پیمانکاری که ممکن است قبل از فاز ساخت/اجرا (Pre-Construction) وارد پروژه گردیده و خدماتی را به کارفرما ارائه نماید باید موارد مهمی را در نظر گیرد تا از خسارات احتمالی خود جلوگیری نماید. در این مقاله به ارائه ساختار استاندارد همراه با نکات کلیدی برای پیمانکاران پرداختهایم.
در این مقاله به بیان ساختار اصولی برنامهریزی، زمانبندی و کنترل پروژه از نگاه سند مهم AACE پرداخته و مهارتها و دانشی را که باید یک متخصص برای رسیدن به مدرک PSP طی نماید، به صورت خلاصه بررسی نمودیم.
در این مقاله قصد داریم کتابی دررابطهبا اقتصاد صنعت ساخت با عنوان Construction Economics که توسط Danny Myers نوشته شده است را معرفی کنیم. کتابی که خواندن آن به تمام فعالان صنعت ساخت توصیه میشود.
در این مقاله به روش سه عاملی طراحی، مناقصه و ساخت (DBB) خواهیم پرداخت. روشی که به روش سنتی، مثلثی و یا سه عاملی معروف بوده و همچنان یکی از عمومیترین و رایجترین روشهای اجرای پروژهها در دنیا به شمار میرود.
به جهت آنالیز تأخیرات، روشهای بسیاری موجود است که هرکدام مزایا و معایب مختلفی دارند. انتخاب روش مناسب به پارامترهای بسیاری بستگی دارد که در این مقاله به بررسی چند روش مطرح و مقایسه آنها پرداختهایم.
در دومین سمپوزیوم بینالمللی مدیریت ساخت (ICMS)، که حدود 1000 شرکتکننده از مهندسان، پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران، کارشناسان، مدیران، اساتید، مدرسان و مدیران عامل صنعت ساخت با هدف ایجاد بزرگترین اکوسیستم تخصصی در صنعت ساخت گرد هم میآیند، منتظر دیدار شما هستیم.